"It's not you, it's me"

Sinds 2018 is Minre een begrip in Utrecht, maar tegenwoordig door heel Nederland! Gestart als coffee & kleding boutique, getransformeerd naar een van de populairste boutiques van Nederland met een eigen webshop. Met de kracht van het combineren van de leukste setjes, creëren wij de dagelijkse outfit inspo die je nodig hebt.

Het onderscheiden van de grote ketens, door middel van unieke items uit onder andere India en Marrakesh gecombineerd met de trends van nu. Het afstylen van de leukste outfits, doen wij met onze zelf uitgekozen/ontworpen sieraden die online en in de winkel te vinden zijn. Ook kan je in Minre de leukste interieur items vinden om jouw huis meer sfeer te geven.

Met het groeiende bereik op onze social media is het contact met onze klant nóg leuker geworden. Om te zien hoe onze favo Minre items gecombineerd worden door jullie, maakt ons super gelukkig en trots!

Onze winkel is niet alleen een beleving, maar ook een ervaring. Je waant je in een combinatie van boho, tot arabische invloeden. De heerlijke Minre geur is wat ons kenmerkt en wat je gelijk thuis laat voelen. De warme sfeer, het knusse unieke uiterlijk en onze lieve meiden die jullie met alles willen helpen, is wat een bezoek aan Minre helemaal afmaakt!

Om Minre exclusief en uniek te houden, hebben wij in de winkel een nét wat groter aanbod en items met een limited stock!

Wij zijn ontzettend blij onderdeel te mogen zijn van jullie creatieve stylingsproces!