Rokjes/Skorts

Neem een kijkje bij ons uitgebreide assortiment aan rokjes en skorts!

Op zoek naar een rokje of skort? Lees en kijk verder!

Ontdek onze uitgebreide collectie aan rokjes en skorts om een goede basis te leggen voor de perfecte outfit. Van tijdloze basics tot trendy statementstukken, onze rokjes en skorts bieden een scala aan stijlen, kleuren en patronen om elke look te complementeren.

Onze collectie rokjes en shorts biedt de perfecte balans tussen een stijlvolle en elegante uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen om aan verschillende gelegenheden te voldoen. Niet alleen voor het strand zijn ze geschikt, maar ook voor het stappen, shoppen, terrassen, een casual dagje en voor een festival.

Wat er op een rokje of skort met een enkele kleur kan worden gestijld? Denk aan een blouse (met bijvoorbeeld een gilet), een top, een kimonotop of een trui. Je kan er ook nog voor kiezen om de outfit af te toppen met een Bonita Bag. In andere woorden: alles dus! Kies je toch liever voor een rokje of skort met een hip printje? Ga dan voor onze blouses, tops of truien met iets meer minimalistisch kleurgebruik.