'Good shoes take you to good places'

Bekijk hier onze trendy schoenen!

Nooit genoeg schoenen, toch? 

Ons assortiment aan schoenen gaat mee met de gaafste trends. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze Ankle Boots in de kleuren beige en camel. Deze platformschoenen zijn niet alleen heerlijk voor in de winter om je voeten mee warm te houden, maar ook in de lente en in de herfst zijn de boots stijlvol te combineren onder een jurkje of rokje. Nog een paar hippe sokjes erbij en je outfit is gelijk compleet.

Mochten de temperaturen boven de 25 graden uitstijgen, zijn de Ankle Boots misschien wat minder geschikt, maar daarvoor hebben we onze te gekke Bora Bora Sandals in de plaats. De sandalen zijn gemaakt van jute en staan fantastisch onder elk zomers outfitje, zoals een rokje, jumpsuit, jurkje of short. Maar ook onder onze linnen pantalons staan ze perfect. Ideaal voor het strand dus! 

Ten slotte hebben we ook nog onze Cowboy Boots die het hele jaar door gedragen kunnen worden. We hebben deze in de kleuren wit en zwart. Ook deze kunnen gedragen worden onder een rokje, jumpsuit, jurkje of short. De boots zijn echte musthaves voor elke gelegenheid, zoals een feestje, een festival, een dagje shoppen, een avondje uiteten en noem maar op.